Houtbewerking

Heeft u hout gekocht of hout nodig voor specifieke doeleinden, dan moet het vaak op maat gezaagd worden. Of bewerkt, zodat het volledig voldoet aan de eisen of wensen. Bij Bie Yourself kunt u terecht voor vele vormen van houtbewerking om uw hout naar wens aan te passen. Dit geldt ook voor hout dat u elders heeft gekocht.

Machinale Houtbewerking
Houtbewerking is een oud ambacht, dat door de ontwikkeling van diverse machines een enorme evolutie heeft doorgemaakt. Er zijn vele moderne gereedschappen en houtbewerkingsmachines waarmee het oude ambacht efficiënter en goedkoper wordt uitgevoerd. Ook machinale houtbewerking blijft voor een groot gedeelte mensenwerk, afgestemd op uw wensen. Voor uw maatwerk machinale houtbewerking kunt u bij ons terecht.

Houtbewerking Bij Bie Yourself
Of u het hout nu bij ons gekocht heeft of elders, wij bewerken het met alle plezier voor u. Er zijn weinig bedrijven te vinden voor maatwerk in houtbewerking, Bie Yourself is daar één van. U kunt bij ons terecht voor de volgende bewerkingen:
• Zagen
• Schaven
• Frezen
• Boren
• Lijmen

Bovengenoemde bewerkingen luisteren vaak nauw. Voor professionele uitvoering van bovenstaande bewerkingen kunt u bij ons terecht. Onze werkplaats is gevestigd in Nijbroek, tussen Apeldoorn en Deventer. Voor zowel houtbewerking als overige zaken kunt u hier op afspraak terecht.

Wij Staan Voor U Klaar!
Heeft u hout dat bewerkt moet worden? Of zoekt u hout dat uiteindelijk bewerking moet ondergaan? Hiervoor kunt u bij ons terecht. Voor levering van houten sierlijsten, massief vurenhout, plaatmateriaal, hardhout en loofhout voor zowel particulieren als zzp’ers in de regio Apeldoorn is Bie Yourself hét adres. Ook kunt u bij ons terecht voor de renovatie van uw keuken. Wij leveren, voeren houtbewerking voor u uit, en staan klaar om antwoord te geven op uw vragen. Dus heeft u vragen of heeft u hout dat bewerkt moet worden? Neem dan nu contact met ons op.


Zagen

Schaven
Frezen
Lijmen