Massief vurenhout

Heeft u massief hout nodig, laat u dan adviseren door Bie Yourself. U kunt bij ons terecht voor massief vurenhout in vele afmetingen. Vurenhout is de meest gebruikte houtsoort in Nederland. Het kent vele toepassingen en heeft een prima prijs-kwaliteitverhouding. Voor diverse toepassingen geldt dat vurenhout niet geschikt is. Voor het juiste hout voor uw toepassing geven wij gedegen advies. Wij leveren een breed pakket massief vurenhout, dat wij desgewenst ook voor u bewerken.

Ons Leveringspakket Massief Vurenhout
Wij leveren planken en balken tot 6 meter lengte. Tot 7,5 meter is mogelijk met vingerlas. Hier vindt u een overzicht van de mogelijkheden. De bruto kopmaat is de maat van de ruwe balk, de netto maat is circa 4 tot 6 mm kleiner. Vindt u in dit overzicht niet de maat die u zoekt, kunt u te allen tijde contact met ons opnemen.

Toepassingen Massief Vurenhout
Vurenhout wordt gebruikt voor vele toepassingen. Het leent zich uitstekend voor bewerking, waardoor het op vele manieren kan worden gebruikt. Zo wordt het toegepast voor:
• kapconstructies
• binnenkozijnen
• stijl- en regelwerk
• binnentimmerwerk
• boekenkasten
• magazijnstellingen

Wij leveren en bewerken dit voor u. Hiervoor kunt u terecht in onze werkplaats in Nijbroek (tussen Apeldoorn en Deventer) en wij leveren op verzoek aan huis in Apeldoorn. Bezoek aan onze werkplaats vindt altijd plaats op afspraak, zodat u weet dat wij werkelijk de tijd voor u hebben.

Over Bie Yourself
Bie Yourself levert en bewerkt vurenhout, hardhout en loofhoutsoorten en plaatmateriaal. Voor de afwerking van uw woning leveren wij houten sierlijsten en wij zijn gespecialiseerd in keukenrenovatie. Zowel particulieren als zzp’ers kunnen bij ons terecht voor hout en houtbewerking. Naast voor het leveren en bewerken van hout, kunt u bij ons terecht voor timmerwerk en diverse gerelateerde diensten. Wilt u meer weten? Heeft u specifieke vragen of wensen? Neem nu vrijblijvend contact met ons op.