Plaatmateriaal

Wat is het juiste plaatmateriaal voor u? Dat is een belangrijke vraag voor u plaatmateriaal aanschaft. Naast de verschillen in kwaliteit is het van groot belang om rekening te houden met de toepassing van het plaatmateriaal. Bie Yourself adviseert en levert op basis van uw wensen. U wilt toch zeker weten dat u het juiste materiaal geleverd krijgt? Wij zijn maatwerk magazijn, en leveren dus precies wat u past.

Advies En Levering
Waar u het plaatmateriaal ook voor nodig heeft, Bie Yourself levert het. Weet u zelf al wat u wilt? Of wilt u een goed advies voor uw situatie en wensen? In beide gevallen kunt u terecht bij Bie Yourself. Wij zorgen voor het plaatmateriaal dat bij u past. In ons maatwerk magazijn zagen wij indien gewenst uw platen op maat. Decorspaanplaat zagen we uiteraard splintervrij en waar gewenst werken we het compleet af met kantenband op maat U kunt het ophalen in onze werkplaats in Nijbroek of onze kantoorvestiging in Apeldoorn. Liever laten bezorgen? In de regio Apeldoorn bezorgen wij uw bestelling gratis.

Decoratief Plaatmateriaal: Net Echt Hout
Wij zijn dealer van Cleaf, dat een enorme variatie aan decoratief plaatmateriaal levert. Deze unieke Italiaanse designplaten hebben een bijzonder realistische houtnerfstructuur. Hiermee zijn ze niet van echt hout te onderscheiden. Met deze platen kunt u voor zeer aantrekkelijke prijzen karaktervolle meubels en interieurafwerking maken. Op de site van de importeur kunt u de actuele collectie bekijken. Wanneer u de stalencollectie wilt bekijken, eventueel met advies of toelichting, maak dan een afspraak.

Vele Soorten Plaatmateriaal
Plaatmateriaal is er in vele soorten en kwaliteiten. Voor levering en advies van diverse houten en houtgerelateerde plaatmaterialen kunt u bij ons terecht. Denkt u hierbij aan:

Multiplex; voor binnen of buiten, onbehandeld of met grondverf.

 

MDF; onbehandeld, met grondeerfolie, watervast, gekleurd MDF.

 

Spaanplaat; met witte kunststof toplaag of met kunststof decorplaat in kleur of houtprint.

 

Fineerplaat; spaanplaat, multiplex of MDF met echt houtfineer.

 

Ook voor grote formaten plaatmateriaal en levering van vurenhout, hardhout en loofhout en ander houtmateriaal kunt u terecht bij Bie Yourself. Meer weten? Specifieke vragen? Neem direct contact met ons op.

Plaatmateriaal